Curewiki zoekt voor jou de geschikte studies

Met veel enthousiasme kondigen wij de lancering aan van een nieuw platform, genaamd Curewiki, dat als doel heeft patiënten - zoals uzelf - te helpen klinische studies te vinden die aansluiten bij jouw aandoening. Het doel is om het voor iedereen gemakkelijker te maken om op de hoogte te blijven en toegang te krijgen tot de meest geschikte studies die beschikbaar zijn.

Als patiëntenorganisatie begrijpen wij dat het zoeken naar klinische onderzoeken een ingewikkeld en verwarrend proces kan zijn. Het Curewiki-platform heeft verschillende gebruiksvriendelijke functies en we zijn enthousiast om dit met jou te delen. Om aan de slag te gaan met het Curewiki-platform, kan je jezelf hier beneden eenvoudig registreren op het platform. Het platform zal je vervolgens koppelen aan de meest relevante klinische studies die beschikbaar zijn.

Curewiki neemt de privacy van patiënten serieus en maakt gebruik van beveiligingsmaatregelen die voldoen aan de wettelijke standaarden om persoonlijke informatie te beschermen. Je kan bijgevolg zelf nog kiezen hoe veel of hoe weinig informatie te delen als je zelf wil, en Curewiki deelt alleen informatie met onderzoekers van klinische studies nadat uitdrukkelijke toestemming door de patiënt werd gegeven. Een profiel en alle bijbehorende informatie kunnen op elk gewenst moment worden verwijderd door jezelf.

Om vandaag nog lid te worden van het platform en jouw gepersonaliseerde profiel aan te maken registreer je jezelf nog vandaag en wordt onderdeel van een groeiende gemeenschap die zich inzet voor het vinden van nieuwe en effectievere behandelingen.

“Medicatie van morgen wordt reeds vandaag getest!”

Disclaimer

 Door u te registreren op Curewiki staat u vrijwillig uw gegevens af aan Curewiki en geeft u de toestemming aan Curewiki om u te informeren over studies die voldoen aan de door u opgegeven criteria. Mijnlever patiëntenvereniging zeldzame leverziekten vzw stelt deze dienst ter beschikking voor haar leden maar heeft geen enkele inspraak in de werking van deze dienst. We stellen voor de Algemene gebruiksvoorwaarden van Curewiki grondig door te nemen. Indien u onregelmatigheden merkt kan dit aan ons gemeld worden via info@mijnlever.be . Mijnlever patiëntenvereniging zeldzame leverziekten vzw kan op geen enkele manier verantwoordelijk gesteld worden.