Ledenpagina

Sommige onderdelen op deze pagina zijn enkel toegankelijk voor leden. Maar het goede nieuws is dat lotgenoten, familie van lotgenoten en zorgverleners gratis lid kunnen worden.

Als lid ontvang je regelmatig een nieuwsbrief en kan je deelnemen aan de verschillende activiteiten van de vereniging. Word hier lid.

4 maal per jaar sturen we een nieuwsbrief naar onze leden. Blijf zo op de hoogte van het reilen en zeilen van onze vereniging. Ook geven we graag lotgenoten een kans om hun verhaal te vertellen in deze brieven. Uiteraard kunnen ook leden een bijdrage leveren. 

Interessante artikeltjes over onze gezondheid komen ook regelmatig aanbod. Je kan de nieuwsbrieven hier raadplegen.

Wat is een vereniging zonder activiteiten of evenementen. Nieuwe evenementen kondigen we aan via berchten op onze website en via uitnodigingen aan onze leden. Achteraf kan je als lid hier genieten van de sfeerbeelden en verslagen van onze evenementen. Klik hier voor meer...

Onze collega's van de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging (NLV) brachten onlangs een brochure uit voor PBC patiënten. In deze brochure geven zij de context, de beschrijvingen en de interpretatie van de richtlijnen zoals die zijn opgesteld door de EASL. Wij bedanken onze collega's voor het beschikbaar stellen van dit mooie naslagwerk aan onze leden. Interesse? Als lid van de Vlaamse PBC-PSC-AIH patiënten vereniging kan je hier deze Brochure downloaden. Nog geen lid? Klik hier om je lidmaatschap aan te vragen.

Paswoord vergeten? 

Voordat je deze aanvraag verstuurd vragen we je om nog even je mails na te kijken. Nieuwe leden ontvangen een paswoord in hun verwelkomings mail. De meesten van jullie ontvingen een mailtje op 9/11/2022 met het paswoord. 

Momenteel zit er nog geen automatische afhandeling achter de aanvraag voor het paswoord. Hiervoor moet dus manueel onderzocht worden dat de aanvrager ook lid  is van onze vereniging voordat we het paswoord opnieuw versturen.

Bedankt voor jullie begrip.