Klik op de foto's voor meer foto's!

 


Wandeling Gent 9 oktober 2022


Wandeling Oostende 2022

Wat Ursofalk voor mijn lever doet, doet de “gezonde” wandeling met mijn lot- of geluksgenoten met mijn moraal. Op zondag 27 maart was het eindelijk zover. We waren met 23 wandelaars uit heel Vlaanderen. Er was zelfs een deelnemer uit Wallonië bij.

Deze keer wandelden we niet in de prachtige bossen van Limburg, maar maakten we een fantastische wandeling in Oostende. (Lees hier verder en bekijk alle foto's)


Wandeling Bokrijk 2021

Op 17 oktober 2021 was onze eerste groepsactiviteit een feit. 

Het verslag, van onze 1 ste wandeling met lotgenoten, door Rose-Marie.

Ik had ernaar uitgekeken en nu was het zover: de wandeling met lotgenoten of “geluksgenoten” zoals, volgens de ondervoorzitter, leden van een andere vereniging zich noemen.

Lees hier verder en bekijk alle foto's


Avondsymposium over PBC en PSC, Oostende 2020

De diensten Maag-darm-leverziekten van AZ Delta Roeselare, AZ Groeninge Kortrijk, AZ Sint-Lucas Brugge en Az Damiaan Oostende , hebben op woensdag 29 januari 2020 een avondsymposium georganiseerd over de leveraandoeningen PBC en PSC in samenwerking met onze patiëntenvereniging. Dit gratis symposium voor patiënten, hun naaste omgeving en zorgprofessionals vond plaats in auditorium ‘Staketsel’ in AZ Damiaan met ondersteuning van sponsor Dr Falk Pharma.

Lees hier verder en bekijk de sfeerbeelden