Koken kost geld

Nu dat onze vereniging gesticht is, hebben wij geld nodig. Want koken kost geld, willen we onze doelstellingen halen. En dat is, de collectieve belangen van onze leden behartigen door een belangrijke partij in het zorgveld te worden en alle kennis die we vergaren aan de leden mede te delen en invloed uitoefenen op het beleid en de farmaceutische industrie om nieuwe medicatie aan betaalbare prijzen aan te bieden. Daarom zijn we op zoek naar sponsors. Kijk eens rond en contacteer je (ex) werkgever, je sportclub of je vrienden en kennissen.

Wat moet je doen als je een sponsor aanbrengt?

Noteer de naam, adres, e-mail adres en Btw nummer en het logo van het bedrijf en stuur deze gegevens door naar het mail adres van onze penningmeester:

info@pbc-psc-aih-vlaanderen.be
Het bedrijf ontvangt een factuur voor betaling. Eenmaal de betaling een feit is zal het logo, als publicitaire tegenprestatie, opgenomen worden in onze nieuwsbrief naar de leden toe.


Steunen kan eenvoudig:


Bankrekening: BE10 7360 5858 2004 aan Mijnlever

Voor bedragen vanaf 40 EURO kan een fiscaal attest geleverd worden. Vermeld dan wel een E-mail adres of telefoonnummer in de mededeling zodat wij U kunnen contacteren. Alvast bedankt!

 


Martine schoot in actie

Na de oprichting van onze vzw, vorig jaar, schoot Martine, samen met haar man in actie om geld in te zamelen voor de PBC/PSC patiëntenvereniging. Ze verkocht potjes confituur en appelsap voor het goede doel. Haar verhaal: “Ik voelde mij in de kou staan door de houding van onze regering. Ik wou zelf ook iets doen al was het maar om te voorkomen dat mijn kleinkinderen later eventueel zelf in deze situatie zouden belanden. Daar mijn broer een appelboomgaard had kreeg ik het idee om samen met mijn man appels te plukken en er appelsap van te maken, wat we in dozen verkochten. In onze eigen tuin hadden we heel wat druiven en kweeperen staan, de stap naar confituur is dan ook rap gezet. Aan 5 € per potje ging het langzaam maar zeker vooruit. Het was soms lastig werk maar het gaf mij toch een zalig gevoel om iets nuttig te kunnen doen.

Ik hoop dan ook dit jaar hetzelfde te kunnen doen.

Opgetekend door Marc Gyselinck


Mayoly Benelux sponsor van onze vereniging

Het bestuur van onze patiëntenvereniging heeft een sponsorcontract afgesloten met Mayoly Benelux. Wij stellen graag het bedrijf even aan u voor:

Mayoly Benelux is het Belgische filiaal van het Franse, onafhankelijke, familiale laboratorium Mayoly Spindler. Opgericht door een koppel apothekers in 1929, bouwde Mayoly Spindler zich uit tot een gevestigde waarde in Frankrijk. Nu bijna 100 jaar later zijn onze producten te verkrijgen in meer dan 70 landen wereldwijd en is ons laboratorium gegroeid tot een internationale waarde. Mayoly Spindler is gespecialiseerd in gastro-enterologie & hepatologie. Onze grootste ambitie is om de referentie te worden in gastro-enterologie & zowel de arts als de patiënt bij te staan in het omgaan met vaak onzichtbare ziektes zoals PBC (Primaire Biliaire Cholangitis) & moeilijk te diagnosticeren ziektes zoals PDS (Prikkelbare Darm Syndroom).

Hoe willen we dit bereiken? Door ELKE DAG ONDERNEMERSCHAP TE TONEN VOOR UW GEZONDHEID! Dit is ook samengevat waar Mayoly voor staat: ondernemerschap, pragmatisme en verantwoordelijkheid. Wij als team achter Mayoly Benelux zetten ons elke dag opnieuw in om nieuwe, innovatieve, therapeutische oplossingen te bieden, ten gunste van het welzijn & de zorg van elke patiënt.

Meer informatie over Mayoly en onze producten kan u terugvinden op onze internationale website:

https://www.mayoly-spindler.fr/en/


GlaxoSmithKline (GSK) sponsor van onze vereniging

We zijn een wereldwijd biofarmabedrijf met de missie om wetenschap, technologie en talent te combineren om samen ziekte te snel af te zijn.
Wij produceren innovatieve vaccins en gespecialiseerde geneesmiddelen om ziekten te voorkomen en te behandelen. De kern van onze innovatie? De focus van onze onderzoek en ontwikkeling (R&D)-afdeling op de wetenschap van het immuunsysteem, menselijke genetica en geavanceerde technologieën, en onze sterkte als wereldleider in de ontwikkeling van vaccins en medicijnen. We focussen op vier therapeutische domeinen: besmettelijke ziekten, hiv, oncologie en immunologie.
We streven ernaar de gezondheid van 2,5 miljard mensen te verbeteren in de komende tien jaar. Onze gedurfde ambities voor patiënten gaan gepaard met nieuwe engagementen voor groei en een enorme doorbraak op het vlak van dienstverlening.

https://be.gsk.com/nl-be

Flyer GSK In Belgium NL Final
PDF – 770,7 KB 43 downloads

Ook kleine sponsors zijn voor ons belangrijk. Lees hier hoe jij iets voor ons kan betekenen.