Onze eerste webinar op 27 feb 2021

Gepubliceerd op 29 januari 2021 om 13:16

Een live symposium bijwonen is voor het ogenblik niet meer mogelijk door de corona tijden. Daarom organiseert onze patiëntenvereniging een Webinar op zaterdag 27 februari 2021 met Prof. dr. F. Nevens, waarop jullie van harte uitgenodigd worden.

De Webinar gaat online door van 10 tot 12 uur en wij maken hiervoor gebruik van beeldbellen. Iedereen kan deelnemen via de PC, laptop of smartphone.

Wij hebben Prof. Dr. F. Nevens bereid gevonden om te komen praten over onze zeldzame ziektes en over de mogelijke problemen en onze bezorgdheden die wij als patiënten met een auto-immuun aandoening van de lever kunnen ondervinden tijdens deze corona-crisis.

Tijdens deze Webinar zal Prof. Dr. F. Nevens eveneens antwoorden geven op jullie vragen. Voor de goede gang van zaken vragen wij jullie om deze vragen op voorhand te stellen, en dit samen met uw inschrijving.

Inschrijven kan tot 21 februari via dit digitaal formulier. Ben je nog geen lid van onze vereniging? Geen nood, je kan je meteen ook in dit formulier registreren als lid. Tot 1 februari kan je ook jouw persoonlijke vragen toevoegen aan dit formulier. Vanaf 2 februari is dus enkel inschrijven voor deelname nog mogelijk.

Na ontvangst van uw inschrijving, maken wij u een bevestigingsmail over, samen met een handleiding waarin uitgelegd wordt wat jullie moeten doen om deel te nemen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.