Chrometadag

Gepubliceerd op 2 maart 2020 om 12:20

Op zaterdag 21 maart 2020 organiseert het CHROMETA departement van de KU Leuven haar tweede editie van de CHROMETA-dag!

Deze tweede wetenschapsdag van het departement Chronische ziekten en Metabolisme, zal doorgaan in Leuven op de Health Sciences campus Gasthuisberg.

Zij zullen je weer trakteren op een waaier van interessante lezingen en leerrijke workshops uit de verschillende domeinen van hun departement: endocrinologie, maag-darm en lever, longen en thoraxheelkunde. In de lezingen zullen onderzoekers en artsen je graag de nieuwste ontwikkelingen uitleggen in hun onderzoeksdomein en de impact daarvan op de medische vooruitgang. Tijdens de workshops ga je een blik kunnen werpen achter de schermen van het fundamenteel onderzoek van hun departement: kleine gezondheidstestjes doen, zelf een experiment uitvoeren, uitleg over een state-of-the-art techniek of toestel krijgen. Bovendien willen ze je deze keer ook een kleine rondleiding geven in enkele van hun nieuwe onderzoekslabo’s.

En jazeker, ze voorzien ook weer leuke workshops voor kinderen van 6 tot 14 jaar!

Meer info en mogelijkheid tot registratie volgt binnenkort op hun website www.chrometadag.be

Het wordt een interessante dag voor jong en oud, voor het hele gezin, voor zij die dromen van een carrière in de wetenschap, en voor zij die er middenin zitten!

Iedereen is welkom; van student tot patiënt, van onderzoeker en -gezondheidsmedewerker tot familie en vrienden.

Hou 21 maart 2020 alvast vrij in je agenda!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.