Ledenwandeling 'Tongeren'

Gepubliceerd op 18 september 2023 om 14:46

Na Bokrijk in Limburg, Oostende in West-Vlaanderen, Gent in Oost-Vlaanderen, Jezus-Eik in Vlaams Brabant en Rijkevorsel in de provincie Antwerpen, is het nu weer de beurt aan Limburg. Reserveer alvast zondag namiddag 22 oktober in jullie agenda’s.

Tongeren is niet alleen de geboortestad van jullie voorzitter, Tongeren mag zich nog steeds de oudste stad van België noemen. Welbekend van schoolreisjes met wellicht een bezoek aan het Gallo romeins museum en het standbeeld van Ambiorix. De mooie Basiliek mag uiteraard niet vergeten worden. Maar ook de oude Romeinse en de middeleeuwse wallen vormen een mooi decor voor een wandeling.  We laten jullie rondleiden door een echte inwoner van de stad die graag met een vleugje humor zijn stad aan jullie wil tonen.

Uiteraard voorzien we ook weer de mogelijkheid om te kiezen uit een korte en/of een iets langere lus. Wie niet zo goed te been is kan ook gewoon gezellig in de brasserie Retro Velinx blijven voor een gezellige babbel. En als de weergoden mee doen, dan kan je daar lekker genieten van een terras aan het water.   

Voor wie echt eens een bezoek wil brengen aan Tongeren adviseren we jullie graag deze website: https://www.visittongeren.be/

Wij voorzien een pauze waar wij jullie graag een drankje aanbieden. Na het tweede deel van de wandeling voorzien we de mogelijkheid om samen de dag af te sluiten met een hapje in de brasserie de Retro Velinx gelegen aan het stadspark.  https://www.retrovelinx.be/ (Via deze link kan je ook de menukaart bekijken)

Praktisch:

Adres: Dijk 111/bus 3, 3700 Tongeren

Datum: zondag 22 oktober 2023

Uur: 14 uur

Er is gratis parkeergelegenheid vlak bij de zaak

Inschrijven kan hier beneden

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.