Praatgroep donderdag 23 maart 2023

Gepubliceerd op 8 maart 2023 om 12:44

We nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan de volgende praatgroep en zo deel uit te maken van een gemeenschap van mensen die begrijpen wat het betekent om te leven met een zeldzame leverziekte.  Onze praatgroep biedt een veilige ruimte waarin patiënten elkaar kunnen ondersteunen, ervaringen kunnen uitwisselen en informatie kunnen delen. Was je er vorige keer niet bij, aarzel niet, er is altijd plaats voor nieuwe gezichten en nieuwe ervaringen.

Het is niet altijd makkelijk om te praten over je eigen gezondheidsproblemen, maar we zijn blij dat tijdens de eerste sessie al duidelijk bleek dat deelnemers zich veilig voelden om dit te delen in de praatgroep. Het is waardevol om te merken dat jullie veel gemeen hebben en toch ook weer verschillen. Zo kunnen jullie van elkaar leren en elkaar steunen op een manier die alleen mogelijk is binnen een gemeenschap van lotgenoten.

Velen van ons voelden zich toch wat ongemakkelijk om voor de eerste keer deel te nemen. Het werd echter meteen duidelijk dat deze bezorgdheid ongegrond was. En weet dat je ook gewoon even kan  komen luisteren, ook luisteraars zijn welkom.

Schrijf hieronder in.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.